Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 29.05.2013., 11:22   #6030
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
to ti je jako premalo dpsa za archon.. Ja bi kupio na ah slijedece:
1. Kaciga- andariel sa 250int, max attspeed i max cc - sitno, oko 1m
2. Belt witching h sa sto vise inteligence attspeed i cd - bidaj mozda ti se posreci za par m..
3. Kombinacija wanda i sourca ce ti dati daleko vise dpsa od tog skorna, pogotovo chantodov set. Ja ga nemam. imam wand sa lifesteelom i triumvirate (daleko najjaci dps daje, puno bonusa). Vrlo bitno je imati arcane on hit posvuda ako je moguce.. - obadvoje se moze naci za pristojne novce. nije vise toliko skupo.

Daleko od toga da ti je wizz los, dobar je. Ali nemozes s njim igrati veliki MP lev. Isto tako kada dodjes do vrha, onda ces trebati pojacavati gemove..

Igraj tako i kupuj pomalo nove stvari, a mozda i dropa nesto dobro za tvoj build. Problem skorna na visim levelima je jer nemozes ubiti elitu sa 1 archonom, a kada ti istekne onda si puška zbog cooldowna..

Sto se tice skillova u aktivu umjesto teleporta stavi Frost nova -deep freez i promjeni shield i stavi energy armor sa 5%cc. U pasivi ti je korisniji temporal flux od unstable anomaly. Po meni je bolje usporavati sve enemije nego izbjeci smrt. U drugom slucaju ces ubrzo ionako umrijeti.

Eto, toliko od mene..

Zadnje izmijenjeno od: dean225. 29.05.2013. u 11:32.
dean225 je offline   Reply With Quote