View Single Post
Staro 29.05.2013., 10:36   #2624
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
to ti je, nažalost, normalno.
Je neupućenima, ja sam testirao nekidan, u periodu od 4h bez diranja mobitela (dobio 2 poruke jedino) sa 100% mi nije palo ništa.

Ovdje ti ima par dobrih savjeta: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2279743

Drugo, ako imaš MP3-ce na mobu, provjeri ih pomoću MP3 checker programa (za Windowse), jer se zna desit da su neke MP3-ce loše kodirane i onda se desi media server wakelock koji ih pokušava pročitati ali ne može (iako uredno "sviraju").

Treće, probaj Snapdragon BatteryGuru aplikaciju, ja je nedavno instalirao, mislim da dosta pomaže, samo nakon learning procesa manualno provjeri da ti nije pogasila sinhronizacije za tebi bitne aplikacije, samo promjeniš mode u "when it wants" - uglavnom skužit ćeš valjda.

Četvrto, Facebook aplikacija je poznata da draina sistem jer je loše napisana, stavi notifikacije na off i refresh never, ili ako ti uopće ne treba idi u manage apps, nađi je, i disable. Bolja opcija je instalirati SLK notifications aplikaciju i otvarati fejs u browseru (ionako isto izgledaju). SLK ne draina sistem, odlična aplikacija.

Peto, zadnji update? Factory reset probaj također, čisto da budeš siguran.

Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 29.05.2013. u 10:43.
Neo-ST je offline