Citiraj:
Autor MadBoY
Ti vidis razliku u ucitavanju raznih portala na 4 Mbit i 10 Mbit? 
|
Da su svi portali napravljeni kako treba, ne bih ni ja osjetio razliku

.
Citiraj:
Autor Rade0n
Daj ne flejmaj bezveze, kojih problema imaš da se imaš potrebu svađat o takvim glupostima kao što je brzina interneta? Šta je tebi? Jel tebe netko napao?
Napisao sam SVOJE iskustvo iz PRVE ruke nakon 4 tjedna korištenja dotične brzine, osim toga to isto ti je potvrdio i MadBoY.
Ako mi na 4 mbita otvara TRENUTNO stranice, onda me stvarno zanima kako bi trebalo biti BRŽE na 10 mbita??
Možeš ti imati i 150 mbita, neke stvari ovise i samim sajtovima, serverima na kojima su smješteni i sl.
Pa tako youtube može štekati na 10 mbita ako je do njih problem.
Jbt daj nek mod više počne brisat gluposti ovih nadrkanih likova.
|
Ne flejmam ja, nego ti. Razumijem da neki sajtovi nisu baš brzi, dok drugi jesu. Youtube šteka k'o lud na nekim kanalima, a radi k'o cager na drugima. To svi znaju. Isto tako, stranice se ne otvaraju trenutno nikada. Možda ako se stranica jako malo promijenila, a imaš je skešranu. Tada imaš dojam da je to trenutno.
Nisam ja nadrkan niti sam se osjetio napadnut. Nemam ni namjere napadati, ali ti si taj koji piše gluposti po forumu duže vrijeme i na više tema.
Meni ne smeta to što pišeš jer mi je zanimljivo čitati reakcije drugih.
Smiri se malo i razmisli par sekundi prije nego kreneš flejmat. Ja stvarno ne vidim razlog za takvu tvoju reakciju, a mo'š mislit da će mod brisat postove na koje ti reagiraš.
I na kraju, nisam te ja prozvao dežurnim kontrašem

.