View Single Post
Staro 29.05.2013., 02:59   #264
syzygy
Premium
Moj komp

syzygy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Inače sam smirena i strpljiva osoba, pogotovo s početkom ljestvice u nekoj firmi tipa korisnička služba ili prodavači, ali jebemu ovaj tjedan sam stvarno poludio s njima.

- kupac ne može napraviti narudzbu unutar trgovine, nego treba od doma/sa svog računala kreirat account i napravit narudzbu, sto je iritantno
- statusi tipa "dostupan/na zalihi" zbunjuju, ako je na zalihi to znači da je na zalihi u tom šopu kojeg gledam, a ne u mađarskoj ili zanzibaru i da moram čekat do 20 dana na neki proizvod
- imao sam s njima preko 8 narudzbi, 3 su dostavljene s kašnjenjem, jedna je prosla uredno, druga je dosla kriva pa sam morao ponovno narucivat i jos uvijek cekam, na dvije još uvijek čekam iako je van roka, a osma, zadnja, me toliko razljutila da odustajem od te trgovine za sve buduce dealove.

Trebao sam Nexus 7, poslovni poklon. Odem na sajt, napravim narudzbu, sve isto kao i s prijasnjim kupnjama, kažu dva do tri dana. Ok, računam pet.

Upadam u trgovinu jer sam bio usput, pa, reko, da ga pokupim ako je došao, ionako već jedan dan kasnim s poklonom. Uletavam vec zbunjenom prodavacu, kazem mu broj narudzbe, on me blijedo gleda. Kaze da sacekam. Ok, cekam kojih 15tak minuta, dolazi voditelj, on ukucava narudzbu - nje nema.

Ja na svom mailu i unutar svog accounta na njihovom sajtu imam narudzbu, oni unutar svog maila i unutar svog sustava nemaju narudzbu, a uredjaj mi ne mogu dat bez narudzbe. Pa bi ja trebao ponovno napravit narudzbu i ponovno cekat nekoliko dana da ga pokupim. E falus, otiso sam do druge trgovine, pljuno 300 kn više, ali ga dobio odmah na ruke, i to sam trebao odmah napravit, a ne se zajebavat ovako.

Zaključak priče:
- kupujte samo ako imate dovoljno strpljenja i vremena
- dva puta provjerite narudzbu jer im je sajt bugovit
- ne očekujte ljubaznost prodavača jer većina njih su novi i (vjerojatno) privremeno tamo pa ih boli falus za kupca, samo je voditeljima (ili kako ih vec nazvat, ima dva) stalo do vas i oni ce se potrudit.
- telefonski ih je ne moguce dobit jer 70% vremena radi jedna ili dvije osobe

CPU: Intel Core i7 870@2.93 GHz,
RAM: 8 GB DDR3
GPU: ATI HD5830 1GB DDR5
HDD: WD Black 640 GB
Zaslon: trenutno ga nema
Mouse: Logitech MX Performance
Keyboard: Logitech G19
Ostalo: WD MyBook 1TB Mac Edition, Logitech G13 GameBoard

CPU: Intel Core i7 mobile @1.40Ghz
RAM: 4 GB DDR3
GPU: ATI HD5750 1GB DDR5