Citiraj:
Autor Sailent
Uopce nije flame war, pa pogledaj sto si ti napisao, ja sam se zafrkavao o onom dijelu za tebe u prvom postu al ti si ocito shvatio previse osobno pa si morao odma nest odgovoriti i usput uportijebiti par "pridjeva". Dok lik ne dobije ryze mid nije da unistava igru nego igra support soraka/blitz i pokusava igrati sto bolje, al jednostavno igra losije taj role. Teemo/shaco je tek u diamondu poceo igrati i za to isprobavanje drugih supporta/meta na rankedu sam isto napisao da takodjer bas ne podrzavam al ocito nisi procitao, makar ako netko moze igrati neki role dobro i kaze da ce rasturit zasto nebi onda to prihvatili a ne pretpostaviti da je citiram: "kreten koji pokušava mjenjati metu na način da druge prisiljava na svoje male izlete i eksperimente u ranked igrama" (npr ez jungle ili slicno)? i onda napisati afk i odustati odma na pocetku, pa takve igre su skoro uvijek izgubljene, a naravno krivnja ce biti na igracu koji je htio probat nest drugacije od "standardnog".
|
Whatever, iskreno neda mi se svađati o jebenom retadu tipa Athene, moje isprike ako sam te uvrijedio.
EDIT:
Evo malo da se pohvalim za današnjih par mečeva, bilo je odlično, a ovaj zadnji meč sa Ezrealom prava drama i nama i njima su dole svi toweri i otvoren Nexus, spawnam se i prodajem bootse za GA i nekak dobijemo fight na silu (team comp nam je bio odurno loš za teamfightove - Ezreal, Lux support, Diana top, Nidalee mid i Lee Sin jungle) i završimo.