View Single Post
Staro 29.05.2013., 00:56   #3006
vision19
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2011
Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Daj ne flejmaj bezveze, kojih problema imaš da se imaš potrebu svađat o takvim glupostima kao što je brzina interneta? Šta je tebi? Jel tebe netko napao?
Napisao sam SVOJE iskustvo iz PRVE ruke nakon 4 tjedna korištenja dotične brzine, osim toga to isto ti je potvrdio i MadBoY.

Ako mi na 4 mbita otvara TRENUTNO stranice, onda me stvarno zanima kako bi trebalo biti BRŽE na 10 mbita??
Možeš ti imati i 150 mbita, neke stvari ovise i samim sajtovima, serverima na kojima su smješteni i sl.
Pa tako youtube može štekati na 10 mbita ako je do njih problem.

Jbt daj nek mod više počne brisat gluposti ovih nadrkanih likova.
Kao dva mala djeteta a ne 2 ozbiljna PCe forumaša. Obojica u pravu, govore istu stvar ali drugim jezikom. D1viry je u potpunosti u pravu kada kaže da je brzina 2.5 puta veća i to je nepobitno. Kao što je nepobitna činjenica da se stranica (ako server nije bottleneck) otvara 2.5 puta brže. Drugi je par opanaka što se sada stranica ne otvara više za (bubam podatke) 100 ms nego 40 ms ali to prosječan čovjek ne može osjetiti i vidjeti tu razliku i tu je Radeon u pravu.

Svi su u pravu kada kažu da se osjeti brzina na torrentima, da web stranica ima 2 gige a ne 1.3 MB u prosjeku onda bi i na surfanju osjetili razliku 10-4 Mbps

Da zaključimo ovaj OT, uzmimo što se nudi, i kad dođe vrijeme za to vratimo se na 4-ku i k'o sisa