Citiraj:
Autor Sailent
Znam da, ugly wall of text nije mi se dalo stavljati razmake/odvojiti ko odlomke eh..
Pa iskreno, lik dok igra ryzea ne igra uopce lose kak ostali govore heh heh.. najbolje pogledaj par gameova pa sam ocijeni ;p
edit: da ne spammam... @X-Plosiv; ja neznam za Wow niti ga ne pratim tolko, moguce da je nesto muljao al ono smijesno je za to sto pisu kak je varao i sve da bi dosao u diamond a nigdje nema bas konkretnog dokaza heh, isto tak vjerujem da onda u tom slucaju sigurno nije jedini.
|
Nema dokaza jer je to nedokazivo i nije jedini, a gle sorry kaj si ti fanboy, samo da ti objasnim da je lik nakon Diamond 5 prestao to raditi, a sada mu je
MMR takav da igra sa ljudima koji su Silver (ako znaš kaj to znači) i to zapravo najbolje objašnjava negov skill level. Dakle lik je cheater i govno, lik trolla ako mu se neda mid Ryze i lik uništava igru svima sa kojima igra.
Meta je takva kakva je, ali radi i nema smisla da je neki kreten pokušava mjenjati na način da druge prisiljava na svoje male izlete i eksperimente u ranked igrama, brdo ljudi je lik uništio placement mečeve sa svojom "novom metom", ali ima ljudi koji brane takvog polu igrača koji misli da je najpametniji na svijetu.
Ukoliko lik misli da je dobar gamer ili materijal za pro igrača neka skupi tim i pokuša mjenjati igru, tj. metu na taj način, a ne drugima uništavati igru. Osim toga sam je priznao da je prvi warning koji je dobio bio zaslužen, jer je njegovo ponašanje u igrama katastrofa prije bilo, ukoliko mu ljudi nisu dali da ide Ryze mid, a drugi warning je dobio zbog svojeg malo fail eksperimenta i iako Riot ne podupire službeno ovaj meta game koji se igra, nisu blesavi da dopsute nekom nedojebanom balavcu da uništava igru desecima drugih igrača.