Citiraj:
Autor Drift_King
Evo mene zainteresirao ovaj naslo pa da se malo raspitam ovdje...
1. Znaci je li ima neke velike razlike u klasama (rasi ili sto vec)
2. Je li potrebno trositi neke velike novce na ove upgrade u Shopu ili se moze zaraditi sve u igri?
3. Da li se isplati fokusirati odmah na letjelice, tenkove ili ostati vojnik na duze?
4. Jos nesto sta bi treba znat mozda? 
|
1. Prvo imas 3 fakcije i 5+1 klasa
Fakcije ti imaju svoj stil izgleda, kako pristupaju borbi i ideologiju.
Posto su ljudi ljudi pa su se bunili ti imas ovo a ja nemam i obrnuto, te kukali da je op ta razlika se maltene istopila tako da glavni kriteriji za odluku su izgled i ako si moralno/ffilozoski nastrojem ideologija.
A ako te cisto igranje zanima Terran obicno ima najvecu populaciju(sto zbog dobre opreme sto eto tak ljudi ih biraju neznam)
Vanu je najcesce najmanje.
Terran- puno metaka
Vanu- nema bullet dropa
Conglomerate- 'revolver sistem' malo metaka al udaraju ko kamion
A klasu su ti tipa engineer, medic tu si nades sta ti pase.
2. Sve mos zaradit u igri osim kozmetike. Dakle oruzja za pjesadiju i vozila te razna unapredenja.
S vremenom su poboljsali sistem za dobivanje tih bodova tak da nije tesko skupit za sve osim najskupljih stvari
Najskuplje stvari dodu 1000 tih bodova a to mos dobit za ~ 7 dana(dobivas oko 100 po danu)
Naravno s lovom mos kupit sve osim unapredenja to moras s bodovima.
Tak da lova ti olaska al svejedno moras igrat nemos sam bam sad sam 100% sve otkljucao.
Inace imaju dnevne prodaje po 50% pa 3xlova akcije ali i 2xbodovi vikende tak da si mos kako hoces isplanirat nabavljanje novih stvari.
3. Ovisi sta ti ide najbolje, isto tako mos se fokusirat na nesto ili rasporedit na vise klasa/vozila.
Inace vozila su vrlo slicna ko u npr Battlefieldu.
Preporucio bi ti ipak da prvo 'nabacis malo mesa na pjesadijske kosti' jer vozila imaju u pocetku velik cooldown prije nego ubacis malo bodova u njih.
Inace ko i u Battlefildu vozila dozivljavaju drasticne promjene s promjenom oruzja i kojekakvih dodataka dok pjesadija gura uvijek nekako.
Npr letjelice bez flareova i sekundarnog oruzja su relativno slabasne.
Tenk je ok a lagani tenk ima neimpresivno startno oruzje.
Pjesadija je ok 'out of the box' al sto vise ulozis to je bolja.
4. Mos pogledat ja yubitou razne guideove za ulaganje bodova i manje vise sve sto te zanima
Ak os posaljem ti linkove.