Citiraj:
Autor Vragoder
Tko? Što? Alienware što dijeli free gold, ili ja što dijelim info?  Kolega, komentiraš bez da si dovoljno upoznat sa temom (što je još novoga...). Ovo je Alienware-ov četvrti Promo u zadnjih mjesec-dva za koji ja znam, te prvi za EU kojeg sam vidio na vrijeme i odmah sherao ovdje. Već su bili podijelili free gold kodove za postojeće igrače na NA (jedan sam uspio uhvatiti za sebe) i EU serveru, te za počenike na NA serveru. Kodovi su naravno razgrabljeni u roku odmah, profitirali su oni koji prate.
|
Easy boy
Zadnje vrijeme samo čujem za kodove namjenjene novim igračima...
Prije ohoho dijelili su dosta kodova postojećim igračima,kada nije WOT bio nešto pretjerano popularan,odnosno,nije bio ovoliki broj igrača online...danas,kada je stvarno puno aktivnih igrača,oni dijele kodove da privuku još više mase...ma bježžž...
Kvaliteta igre popularizacijom igre opada...a j... im se za igrače s stažom,očito
Ja spadam u kategoriju relativno friških igrača,tek 5k borbi,ali znam dečke koji imaju po 30k borbi pa mi kažu kako je nekad bilo...kod za ovo,kod za ono...
Inače,počastio sam se s KV2,za malo zabave s derp goldom...

Imao već KV2,al' sam tada još bio teži oblik njubare,tek sad mogu uživat kak treba u ovoj beštiji!
EDIT: Dobio 500 golda za čestitku!