View Single Post
Staro 27.05.2013., 22:00   #258
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Ne vidim razlog zašto od buhe radite slona. Ja sam bio prije nekih tjedan dana u njihovoj trgovini na Iblerovom trgu tražio USB OTG kabel s microUSB konektorom, nešto što je dosta specifično i nema ga nigdje drugdje u Zagrebu za kupiti, došao, pitao imaju li i trgovac je za 15 sekundi dotrčao s kabelom. Ja prezadovoljan.
Što se tiće kašnjenja s isporukom, svima je OK naručiti nešto s ebaya i čekati 20 dana i čuditi se ako 25. dan još nije došlo. Računajte da se nekad svima zalomi da isporuka robe iz recimo Asusove tvornice kasni jedan dan u polasku, nakupi se još koji dan u transferu do europskog skladišta i eto kako nekome izmakne rok dostave. A svi iz Azije kod kojih kupujem robu s ebaya upozoravaju me da ne mogu garantirati rok isporuke jer europski carinici dugo pregledavaju pošiljke, vjerojatno da se spriječi trgovina falsifikatima (lažni iPhone itd.).
Nije da branim poslovanje ED ali dajte malo pokažite toleranciju, da banete u Links kad im je gužva znate i sami da ćete se načekati dok vam trgovac kaže "Dobar dan". I mene smeta nejavljanje na telefon ali za cijene koje imaju spreman sam kontaktirati ih mailom i čekati da mi odgovore, ionako više volim imati "hard-copy" dogovaranja i ujedno i dokazni materijal na svom računalu nego da se moram kasnije pozivati na "onaj vaš mi je rekao na telefon...".
Živciraju vas trgovci koji su isto ljudi od krvi i mesa, oni koji rade za nisku plaću, koji moraju imati debele živce za svoje klijente (da, računajte da vi forumaši niste jedini njihovi kupci, i kumica s placa koja ne zna razliku između žičnog i bežičnog miša isto kod njih kupuje) i na kojima neki debeli šef iskaljuje svoje komplekse.
Isto tako bih ja za određene poznate trgovine mogao napisati da su jad i bijeda ako ih tražim da mi nešto pokažu i/ili otvore da provjerim prije kupnje, bahatost takva da bih najrađe otišao isti tren iz trgovine a nasmiješe se samo ako vadim novčanik. Dakle, i za one koji slove kao super trgovci dalo bi se uvijek naći nešto loše.
Sinac je offline   Reply With Quote