27.05.2013., 09:43
|
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Autor praskatonick
da, ali sumnjam da bi oni to tako napravili da je drop bolji. npr meni kad padnu legende, to je žešće njesra.  ali i u dibalu 2 je bilo slično, drop je bio ono ok ako igraš stotine i stotine sati ako ne i ne baš. a nije bilo AH. ja sam odigro sigurno 500 sati u diablu 2 s barbom, i za većinu pravih itema sam se moro pošteno naigrat da bi mi pali. tako da, nije ni D3 po tom pitanju drugačiji iako mogu se složit s tobom da je AH po meni besmislen, i da bi bilo bolje da se sve nalazi u igri dakle i goldi i itemi, sve u igri pa kome milo kome krivo.
pa opće je poznato da ja nisam skromna osoba, tako da su očekivanja poprilično visoka.  a za dobrog barbu, brijem da bi mi trebalo 300 miliona golda najmanje, za ovo što sam reko MP5-6. ali dobro, kad budem krenuo barbu dizat na paragon 100, valjda će mi u međuvremenu dok dođem s WD do 100 past nešto dobroga za njega, barem se nadam sada sam 44 paragon ostala mi je još jedna plava crta da budem 45 to ću sutra nabit. 
|
znam xy ljudi s oko 1000 sati playeda pa nemaju na sebi niti jedan jedini svoj drop. tako da tih stotinu dvije tri sati za gearati se je sasvim ok.
|
|
|