Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 27.05.2013., 09:43   #6011
SrKi
Premium
Moj komp

SrKi's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor praskatonick Pregled postova
da, ali sumnjam da bi oni to tako napravili da je drop bolji. npr meni kad padnu legende, to je žešće njesra. ali i u dibalu 2 je bilo slično, drop je bio ono ok ako igraš stotine i stotine sati ako ne i ne baš. a nije bilo AH. ja sam odigro sigurno 500 sati u diablu 2 s barbom, i za većinu pravih itema sam se moro pošteno naigrat da bi mi pali. tako da, nije ni D3 po tom pitanju drugačiji iako mogu se složit s tobom da je AH po meni besmislen, i da bi bilo bolje da se sve nalazi u igri dakle i goldi i itemi, sve u igri pa kome milo kome krivo.

pa opće je poznato da ja nisam skromna osoba, tako da su očekivanja poprilično visoka. a za dobrog barbu, brijem da bi mi trebalo 300 miliona golda najmanje, za ovo što sam reko MP5-6. ali dobro, kad budem krenuo barbu dizat na paragon 100, valjda će mi u međuvremenu dok dođem s WD do 100 past nešto dobroga za njega, barem se nadam sada sam 44 paragon ostala mi je još jedna plava crta da budem 45 to ću sutra nabit.
znam xy ljudi s oko 1000 sati playeda pa nemaju na sebi niti jedan jedini svoj drop. tako da tih stotinu dvije tri sati za gearati se je sasvim ok.
SrKi je offline   Reply With Quote