Citiraj:
Autor jurbAs
Evo nasao sam sve stanice od di.fm imas ih hrpu  u biti internet radio radi savrseno ja ga stalno koristim  zato sam najvise i kupio to pojacalo. U biti mozes naci bilo koju stanicu koja ima podcast na netu i to bez ikakvih problema bar koliko sam ja skonto. Posto si iz osijeka mozes slusat radio djakovo radio osijek slavonski itd... Isto tako mozes dikretno sa synologya pustat glazbu  samo moras stavit media server na synology za glazbu i deri mile  predobar reciver.
|
E to, to me zanimalo thx, jer D.I. slusam preko widgeta na PCu non stop, ima fakat svega i za sve ukuse  . Za DLNA znam da radi tako da mi je to isto bonus, jos samo neznam kako radi Android aplikacija za upravljanje jer daljinac od tih modela mi izgleda dosta "siromasno/jadno" ? Jel treba imati neki dodatka u recieveru ili on vec ima ugradjen system preko mreze i mobitelovog WiFia (koji je na routeru) da to sljaka bez kupovine dodatnih uredjaja (tipa WiFi USB)  .
BTW jel mozda kojim slucejm ispisuje ime izvodjaca/pjesme dok vrti internet radio ?