27.05.2013., 02:33
|
|
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
Autor SrKi
sry, mala digresija. da nema AH, dropovi bi bili normalni i nosili bi bar 50% stvari koje smo nasli, a ne morali kupiti.
|
da, ali sumnjam da bi oni to tako napravili da je drop bolji. npr meni kad padnu legende, to je žešće njesra.  ali i u dibalu 2 je bilo slično, drop je bio ono ok ako igraš stotine i stotine sati ako ne i ne baš. a nije bilo AH. ja sam odigro sigurno 500 sati u diablu 2 s barbom, i za većinu pravih itema sam se moro pošteno naigrat da bi mi pali. tako da, nije ni D3 po tom pitanju drugačiji iako mogu se složit s tobom da je AH po meni besmislen, i da bi bilo bolje da se sve nalazi u igri dakle i goldi i itemi, sve u igri pa kome milo kome krivo.
Citiraj:
Autor JozicA
lol ... stvarno visoko ciljas ali nemas golda, a cijena opreme koja nesto valja je osla u nebo, kao sto je kolega par postova vise napisao, craftaj si sam opremu, manje ces golda potrositi, igraj public mp1 za pocetak, u jednom runu po actu 1 komad opreme bi trebao da pade, i sam vrtim mp2 public kad stignem (jer uvijek ima onih koji se slepaju pa pokrivam jos jednog slabijeg u publicu), brzo se goldi skupljaju a i ponekad nesto ok pade (obicno 1 set item po runu i par legendary) 
solo mp5 vozam s barbarom mojim, taman je, sve sto imam trenutno osim dva geara (platio 5M ukupno) sam ili dobio ingame ili crafto, a i nisam puno igrao nesto, oko 480sati s barbarom (od toga jedno 150-200 sati levelirao kolege do 0 do lvl60), isto mi nije nesto barbar, ali sam craftam si opremu, craftam gemove, pa kad stignem stignem
|
pa opće je poznato da ja nisam skromna osoba, tako da su očekivanja poprilično visoka.  a za dobrog barbu, brijem da bi mi trebalo 300 miliona golda najmanje, za ovo što sam reko MP5-6. ali dobro, kad budem krenuo barbu dizat na paragon 100, valjda će mi u međuvremenu dok dođem s WD do 100 past nešto dobroga za njega, barem se nadam sada sam 44 paragon ostala mi je još jedna plava crta da budem 45 to ću sutra nabit. 
|
|
|