View Single Post
Staro 27.05.2013., 01:01   #2820
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Opet se žalite na loš vikend i vikendaše i opet ja tvrdim suprotno. 65% mi je WR u zadnja 24h, solo randome igram na prvom serveru. Ukupno od četvrtka do danas imam 62%.
Kome loše ide nek nauči igrat.
dobar, neznam u kakve tebe partije baca, tj. MM, ali stvarno, muka ziva je dobiti partiju, evo trenutno 11/20, maloprije odigrano, svi u vlakic na jednu stranu, 7 tenkova/arty 0 dmg od 15 ..... a MM nekontam na koju foru mene uvijek baca u glup i gluplji, pokusao sam nesto s TD napraviti, ali nemozes, nas dvojica na jednoj strani nesto pokusavali, batchatovi dosli pomoci ali nemogu ni njih dvojica sve sami poubijati, dotle 2/3 tima izginulo, a naletili na 3 tenka od protivnickog tima, platon iz S-K-B saveza od IS-8 i ST1 nist koristi, zali boze 2 dobra slota zauzeli, o arty rijeci necu trositi

evo jedna od prije sat i pol:

ono mislim, da nisam imao suigraca raspolozenog bi malo sutra dobili partiju, jednostavno ako nedam sve od sebe nema pobjede, a i tada nisam siguran da cemo dobiti partiju

edit:
evo probao 2 parije s Object 261 odigrat, nemam komentara stvarno, pregazise nas, u drugoj partiji dva E-100 cijelih 0 dmg napravili, KAKO je to moguce (dobro,ovaj UCO team je siema platoon, pa mi za njih i nije toliko cudno)?!?

i opet cu morati Tier 5/6 tenkove vozati da si prosjek pobjeda dignem, cim krenem velike tiere nema tu srece

Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 27.05.2013. u 01:33.
JozicA je offline   Reply With Quote