Citiraj:
Autor Drug Brko
Dajte olabavite malo oko tog Pereza. svi ste se nadrkali na malog, a nitko ne spominje ubojicu Chiltona i onog kretena Grosjeana? Kakve su oni pizdarije napravili.
I meni je drag Kimi, ali nije sveta krava. Šta sad? mali je probo, nije išlo, spucao se u njega kad ga je ovaj zatvarao prema zidu. Ni prva ni zadnja takva utrka.
Bilo bi najbolje kad bi se cijelu utrku vozili i da samo boksevi i SC-ovi odlučuju. Utrkivanje je za luđake i ubojice...
|
Grosjeana danas ne bi stavil toliko u skupinu krivaca - meni se cini da je Ricciardo pocel kocit u pol tunela, a ovaj to jednostavno nije ocekival
Chilton je prica za sebe, ali za obojicu mislim da im je na tren popustila koncentracija
dok je za razliku od njih dvojice Perez radio sranja cijelu utrku, od onog naguravanja s momcadskim kolegom, pa igranja s Alonsom koji je pokupio kaznu ni kriv ni duzan, pa na kraju 2 puta on i Kimi, a nije mu prvi put ove sezone da vozi kak ne bi trebalo i po svim kriterijima je danas trebal pobrat barem jednu kaznu
Nek se ugleda na Hamiltona i Webbera - ono danas je bilo majstorski izvedeno od obojice - Hamilton je pokusao, a Webber ga je vidio i to je lijepo zavrsilo
Također neka pogleda Sutila, ugodno iznenađenje