Citiraj:
Autor JozicA
pa WGu i je cilj sto vise para da ljudi potrose na igru, neko 10€, neko 100€, od 1milion napravljenih acc da ih samo 50k potrosi nesto (a trose ljudi, nemilice trose, ja ih znam najmanje desetak ali im ni to nepomaze u partijama)
i novi tenkovi ce kao na traci da izlaze, jos samo cekam da pocmu da lebde okolo po mapama Tier XI i XII tenkovi
edit:
evo krenem s KV-1 da probam, vikend je, znam, 6 partija - 6 poraza, samo stojim i gledam, zadnja od prije par min dok sam pisao post na forumu, Tier VII - 9 tenkova kod nas, spustim prozor i idem poruku komentirat, vratim se i sto vidim, 2min i pola tima mrtvo, KAKO ?!?
|
Ma nisam toliko glup,pa nisu oni caritas.Samo komentar na sve veći idiotizam(koji je wg prouzrokovao),što zna biti kontraproduktivno,osobno ja im iz principa neću uplatiti ni lipe.
Kako igram već skoro dvije god. i imam dosta borbi iza sebe točno znam da su ga shebali otprilike ,već sad prije oko 7-8mj.
A to izmišljanje tople vode(pa izmišljen je bojler!!!) će ih koštati kad tad.Pogledaj poslije bitke broj borbi igrača pa ćeš vidjeti da "stare garde" više nema.A najjači su mi likovi u borbi tipa: E75 i "big mauth" kad ono poslije pogledaš,a sveukupan broj borbi 1xxx.Pa taj ne zna gdje se puni top,sreća pa je u igri sve automatski.
Nedavno sam od odigranih xxx borbi u danu bio u minusu 25 bitaka.OK ja sam "idiot",pa ne znam igrati,a šta je sa onih 14 ostalih bilmeza.