26.05.2013., 12:16
|
|
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Sad,imamo dva zavrsetka igre,dobar i los ovisno o nasim odlukama i naravi u igri.
Jedan gdje aktiviramo samounistenje postaje i umiremo te prikazuje dijete u igri,Artyom-ovog sina i odlazak Dark Ones i gdje najavljuje njihov povratak.
Drugi,gdje nas spase i gdje se oprastamo od njih i govori da ce se opet sresti.
E,sada za nastavak price,ako bude uopce,po kojim cemo zavrsetkom ici dalje ?
Gdje prezivljavamo ili ginemo ? Gledajuci ko i Metro 2033,ovaj gdje smo spaseni ja alternativni ili se varam.
Najavljeni su neki DLC-ovi,ali koliko sam procitao kraj je price za Artyoma.
Dok ne procitam,vjerujem da Drug Brko vec zna odgovor hehe
|
Citiraj:
Autor blava
Jedno pitanje za one koji su zavrsili igru i citali novele
|
OK, sad i ja tebi moram poiler pisati
Citiraj:
Sad,imamo dva zavrsetka igre,dobar i los ovisno o nasim odlukama i naravi u igri.
Jedan gdje aktiviramo samounistenje postaje i umiremo te prikazuje dijete u igri,Artyom-ovog sina i odlazak Dark Ones i gdje najavljuje njihov povratak.
Drugi,gdje nas spase i gdje se oprastamo od njih i govori da ce se opet sresti.
E,sada za nastavak price,ako bude uopce,po kojim cemo zavrsetkom ici dalje ?
Gdje prezivljavamo ili ginemo ? Gledajuci ko i Metro 2033,ovaj gdje smo spaseni ja alternativni ili se varam.
Najavljeni su neki DLC-ovi,ali koliko sam procitao kraj je price za Artyoma.
Dok ne procitam,vjerujem da Drug Brko vec zna odgovor hehe
|
Ne zna se to još
Zašto? Zato što knjiga Metro 2034 nema veze sa ovog igrom niti je nastavak priče. Drugi ljudi na drugoj strani Metroa. Ima nekih poveznica, ali ne dovoljno jakih da je nastavak, više proširenje Metro Universe-a.
Knjiga koja navodno izlazi u prosincu ove godine, Metro 2035, je, opet navodno, priča iz ove igre. Dok ta knjiga ne izađe, ne znamo koji je sada pravi završetak. U biti, ono što je enigma, da li Artyom pobiga u D6 koji biva uništen ili Artyom preživljava kao i D6 kao i Miller (u knjizi Melnik). Jedno je sigurno, Dark Ones su živi, konakt sa Artyomom je uspostavljen i Anna je trudna
Dalje, dok ne izađe knjiga, ne znamo. Za 2033 smo znali što je pravi a koji krivi kraj jer smo imali knjigu. Sada čekamo knigu koja još nije gotova jer je Gluhosvki pisao knjigu usporedno sa davanjem smjernica ekipi koja je radila igru.
Živi bili pa vidjeli
Citiraj:
Autor Garro
Upravo završio igru, dobio dobar završetak otprve. 
|
Čestitke. Ti si pravi pravedni borac