View Single Post
Staro 26.05.2013., 00:21   #2266
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor MeanBoss Pregled postova
ma da pitam ovdje...problem je više vezan za ebay,nego paypal...ali mozda netko ko koristi mobile ebay zna rješenje....naime..kad idem preko iphone-a naplatit neki item,sve bude ok do onog login to paypal...onda kad se logiram(točna mail adresa i lozinka) preusmjeri me da nemogu platit preko mobile paypal stranice nego moram ić na web stranicu....i automatski mi otvori paypal web,opet lozinka i mail...otvori mi onaj prozor za confirm payment..cifra je tu,preračunata u kune,ja kliknem confirm...vrati me na mobile ebay ali mi ne potvrdi niti mi napravi to plaćanje! malo mi to sve ide na živce...imama instaliran i mobile paypal...i ebay...ovi problemi su mi se od nedavno počeli pojavljivat..neko vrijeme je sve funcioniralo normalno...ima li netko ideju kakvu ?!
Mislim da priko mobitela ne možeš plaćati, tj priko GSM-a ne možeš jer je kao nesiguran, WIFI bi trebao raditi.

Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Ne radi se konkretno o ebayu ali je jako slično.

Kupio sam u UK trgovini kopačke, platio ih 230-240kuna + 80kuna poštarina, kad mi ono donese poštar to doma i da mi još jednu uplatnicu od cca 80-90kn carine(PDV+carina) I na kutiji je lupljen žig ocarinjeno.

Pa me sad zanima kak to da su mi carinili paket od 230kuna? Kaj nije poštom 300kuna granica? Sa ebaya naručivao do 300kn i par puta i preko i nikad mi nisu to radili a sad za kopačke iz UK i to ispod 300kn mi naplate sve!
Ima već godinu i više da je limit 160kn, tj 1000kn za osobno unošenje.