26.05.2013., 00:21
|
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Autor MeanBoss
ma da pitam ovdje...problem je više vezan za ebay,nego paypal...ali mozda netko ko koristi mobile ebay zna rješenje....naime..kad idem preko iphone-a naplatit neki item,sve bude ok do onog login to paypal...onda kad se logiram(točna mail adresa i lozinka) preusmjeri me da nemogu platit preko mobile paypal stranice nego moram ić na web stranicu....i automatski mi otvori paypal web,opet lozinka i mail...otvori mi onaj prozor za confirm payment..cifra je tu,preračunata u kune,ja kliknem confirm...vrati me na mobile ebay ali mi ne potvrdi niti mi napravi to plaćanje! malo mi to sve ide na živce...imama instaliran i mobile paypal...i ebay...ovi problemi su mi se od nedavno počeli pojavljivat..neko vrijeme je sve funcioniralo normalno...ima li netko ideju kakvu ?!
|
Mislim da priko mobitela ne možeš plaćati, tj priko GSM-a ne možeš jer je kao nesiguran, WIFI bi trebao raditi.
Citiraj:
Autor danc00
Ne radi se konkretno o ebayu ali je jako slično.
Kupio sam u UK trgovini kopačke, platio ih 230-240kuna + 80kuna poštarina, kad mi ono donese poštar to doma i da mi još jednu uplatnicu od cca 80-90kn carine(PDV+carina) I na kutiji je lupljen žig ocarinjeno.
Pa me sad zanima kak to da su mi carinili paket od 230kuna? Kaj nije poštom 300kuna granica? Sa ebaya naručivao do 300kn i par puta i preko i nikad mi nisu to radili a sad za kopačke iz UK i to ispod 300kn mi naplate sve!
|
Ima već godinu i više da je limit 160kn, tj 1000kn za osobno unošenje.
|
|