View Single Post
Staro 25.05.2013., 19:04   #1916
Necronomicon
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Moj komp

Necronomicon's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
ZTE Blade III / Racer III

Znači ZTE Blade III;

Družim se navedenim uređajem mjesec i pol i prezadovoljan sam.
Kupio sam novog u Vipa i za 900kn mi se čini dobra kupnja.

Mobitel je robustno napravljen i daje dojam da je kvalitetno napravljen.
"Metalni" rub oko ekrana ustvari nije metalni nego lakirana plastika i nakon pada na beton na jednom mjestu je dobio točkicu tako da baš i nije predviđen za padove ekran je začudo ostao bez crtice.

Meni je prvenstveno bitno da mi je dobar kao uređaj za telefoniranje a sve ostalo je manje bitno.

Znači ima jako dobar signal i u najgorim uvjetima što mi je jako bitno,
naime radim u "jazbini" gdje ostali mobovi hvataju jedva jednu crticu edgea i znaju ako nisu na pravom položaju gubiti signal, u tome je prethodio Nexus S koji bi znao biti satima na stolu bez signala.

Kvaliteta razgovora je odlična i zvuk je super, čak moram smanivati glasnoću dok mi je na recimo Nexus S, Lumia 610, HTC Nex One uvijek bio na full i to mi je skoro bilo malo

Baterija je super i stvarno sam iznenađen, doslovno duplo traje od Nexus S-a u istim režimima rada.

Kameru rijetko koristim i ne smeta me što nema bljeskalicu jer je ionako nikad ne koristim. Slike su meni ok, bolje nego na Lumii 610, a nakon što sam stavio cyanogenmod 10 još su bolje.

Neznam u čemu je fora ali ekran je bolji i od mnogin skupljih mobitela sa kojima sam uspoređivao a mnogi navodno imaju IPS panel. Kutovi gledanja odlični, boje super.

Vjerovatno sam dosta toga i zaboravio napisati (da i wifi hvata stvarno odlično, GS2 se gubi nakon tri pregradna zida u kući dok ZTE normalno surfa) i svakako preporuka za navedeni mob.

Neznam tko bi normalan pored ovoga kupio izdrkani Desire, Nex One, Galaxy S, Nexus S i slične sa istrošenom baterijom bez gare i u tko zna kakvom stanju kada se novi Blade 3 na njušci nađe za 600-700kn dok je novi u dućanu 900kn.