View Single Post
Staro 25.05.2013., 17:14   #5516
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Xperia S je moj prvi i zadnji Sonyjev model i to samo radi njihovog jadnog supporta.
Dizajnerski je predivan, 4.3" HD ekran mi je taman (osim jako lošeg kuta gledanja) i hardverski je dovoljan da vrti sve što je danas na Google Playu. Naravno, ako imam custom Jelly Bean ROM.

Službeni JB je prvo trebao biti od kraja ožujka... trenutno je vijest da će JB biti izdan krajem svibnja. Međutim, od lokalnih podružnica (konkretno Sony Mobile Brazil) javljaju da će tek u lipnju izaći JB za XS.

Znači, Sonyjev 2012 flagship još uvijek nije dobio 4.1.2 dok evo već polako cure informacije o Android 4.3. Sramota.

Mislim, ne utječe to toliko na mene je me nije nit briga (jer meni je pravo iskustvo Androida = custom ROM pa zato uživam u SlimBeanu) koliko me ljuti Sonyjeva neorganiziranost. Twitter profil, Facebook profil, službeni blog, customer support i live chat - svaki odjel govori druge informacije. Neki kažu da je update već vani, neki nit ne znaju kaj je JB

Katastrofa. Prvom prilikom vraćam se Samsungu. S njima bar nikad problema + updejtaju svoje prošlogodišnje flagshipove ali i mid range uređaje (Galaxy Mini 2 će dobiti JB dok Xperia U dobiva k.... )

BTW, postoje leakovi službenog JB ali opet, to nije to. Danas je baš leakala final verzija JB-a ali opet - treba imat otključan bootloader čime se gubi garancija.

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

HyperX Fury DDR4 3000MHz (4 x 16GB)

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 25.05.2013. u 17:20.
Mario92 je offline