Citiraj:
Autor Xenon
sve te app rade ok ... ako kupuješ WP8 uređaj onda svakako nokiu ima nekih benefita za razliku od ostalih brandova ...
Ja imam 620 meni je odličan s time da ja nisam neki extra zahtjevan korisnik i raspoloživost app za mene je ok ... telefon brzo radi i to je on što je meni najbitnija stavka ... dizajn je odličan dimenzije su super pogođene optimalne veličine ni preveliki ni premali ... mana tog uređaja je baterija koja nije impresivna, mail servis radi savršeno ... od svi tih nekih bitnih app najgora je facebook app ali radi se nova koja je već dostupna u beti skoro i u cijelosti koja radi kako spada ... OS ima nekih sitnih bugova ali to nije toliko strašno, na ljeto dolazi update.
|
Upravo zbog te veličine mi je 620 i zapela za oko. Ne volim velike mobitele koje ne mogu koristiti u svakom trenutku jednom rukom.
Imao sam prilike probati Nokiu 610, i gledajući nju, i mog Nexus S, daleko mi je ljepša, i ima mi ljepši prikaz boja. Nekako sam uvjeren da uzimam 620-icu početkom mjeseca, odnosno čim mi sjedne plaća