Tema: Xbox 360/One
View Single Post
Staro 25.05.2013., 10:00   #26
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Meni još uvijek nije jasno zakaj se igre na konzolama ne mogu igrat sa tipkovnicom i mišem?
Ja sam na plejki 1 imao miš Iako sam nakon njega odje konzole (jedini razlog za plejku jedan je bio to kaj je bila kasnije jeftinija od kompa, društvena sam osoba, a komp mi je tad bio striktno za druge stvari + quake, doom, duke.
Ali sigurno ima tipkaruša kaj zamjenjuju gamepad

Citiraj:
Autor d0magoj_OS Pregled postova
problem xboxa je da im je sve prioritet osim samih igara -_- da želim smart tv sa 100000 opcija,prepoznavanja glasova naredbi i ostaloga kupio bih smart tv :S nerazumijem ta kompliciranja,da im je dozvoljeno vjerovatno bih ugurali maloga crnca unutra koji vam masira noge dok igrate,....možda se većina neće samnom složit ali prvi i osnovni razlog zašto bih kupio konzolu je radi igranja...sve ostalo mi je samo mazanje očiju,....više troše resursa kako će xbox novi radit na tv-u nego kako će same igre radit na njemu pa kako to smisa ima :S a što se ps4 tiče.....ps podržava metal gear solid dakle ps je bolji end of topic
1. Niti jedan smartTV nema mišića za hrpetinu funkcija koje ti trebaju.
2. Ovako ti je sve na jednom uređaju koji je neovisan o TV-u. Prednost konzola je isto tako portabilnost. Ekipa ih zna uzeti na more, odfurati kod frenda na viksu ili doma prek nekog vikenda... Odlična je stvar imate sve svoje na jednom mjestu.
3. Naravno da ne moraš nikakvu ekstra funkciju osim igranja koristiti. Nitko te ne tjera na to. Ali Microsoft mora zadovoljiti veliku količinu korisnika sa različitim zahtjevima. Nemoj zaboraviti da je jako puno ljudi u USA kupili PS3 zato jer je imao bluray player integriran. A i jedna i druga konzola imaju svoju publiku koja nije mala tako da će opet biti utrka.

Ipak je ovo najvjerojatnije zadnja generacija klasičnih konzola nakon desetljeća i desetljeća.
  Reply With Quote