Citiraj:
Autor gin.tonic
Kolega Xulos je u Jolla temi rekao da Nexus 4 lag-a, kak je to moguće kad je većina ljudi zadovoljna s mobom i rekli su da nema lag
Pitam jer sam ga ja mislio kupiti...
|
Uhvatio si se za slamku. Nexus 4 ima drugih problema iako je znao i on tu tamo pokleknuti, i neznam gdje si vidio da svi kaz da je odlican mob, ljudi doslovno pisu eseje po googlu i googlu direktno da isprave bug s notifikacijama jer jebes mobitel kojem ne zvone notifikacije a google se pravi lud

.I price kolege mad_djuk da svaki dual core leti su price za malu djecu. Advance S stock rom zadnji sluzbeni JB je tesko smece, od 768 rama imas 640 dostupno s tim da ti se 500 mb napuni jako brzo i mob pocinje legati, imas dvije solucije, restart uredaja ili ubijanje svih appova u taskmanageru sto rezultira vecom potrosnjom baterije Nexus je odlican mobitel, miljama bolji od S3 ,ali ce te norifikacije izmasakrirati u pojam. A i po meni dat 3+ k kuna za mob da bi na njega stavljao custom rom jer sa stockom ne radi kako treba je otprilike kao da ti neko proda auto kojem rade samo 2 klipa jer oni neznaju osposobit ostala 2 nego ti to moras raditi