Citiraj:
Autor Audi45
Jebote da sam ja barem takav, u prvih 60 sec. po postavi tima vidis sa kakvim igracima imas posla i da li je partija dobivena ili izgubljena.
Kad su retardusi u pitanju hebem svima sve po spisku, ako su poljaci u pitanju hebem im poljsko nasljede i rage quitam ili se zaletim da me koknu cim prije. 
One posebne krkane koji pucaju u mene, ili me blokiraju kod, oko zaklona roknem, pa poplavim itd. I jos nisam dobio ban. 
A i kad popijem ban, nece me previse dirati.
|
Dobar si ti, nisli los

, nevrijedi psovati ili pucati u suigrace, ako imas srece jos ces ga i dingati
a danas popodne igram par s KV-1, sto da kazem 7/8 pobjeda, takav dan, uglavnom u zadnjoj partiji (Stepa mapa) svi kao po spagi u ljevo, vidim nece valjat (ipak je valjalo na kraju), ostanem u bazi branit, a ostao i jedan Churchill, po imenu vidim nase gore list

, biti ce veselo
Naravno, nasih 13 tenkova probijaju ljevu stranu, nas dvojica nadesno cekamo, a ovaj se oko mene vrti, ja se maknem i odem do iduceg kamena, on opet do mene, ja ga bubnem jednim metkom ukoso reda radi po oklopu da se odvoji od mene, samo sam ga dingo, pocme on meni rodbinu spominjat, ajd dobro, ja cekam iza kamena, a ovaj nas churchill puca po meni, sve me dinga metak za metkom, ja stojim i cekam, evo protivnika po desno, polagano pristizu, ja tucem po njima ovaj nas churchil po meni s boka i dinga me i lagano se povlaci u pozadinu, nezeli pomoci, neznam dal da se smijem ili placem (kontam ima osnovni top pa me ne probija), lagano saltam gold i obicne AP granate, nanizao 7 killova i jos na 100% zdravlja, nasi dotle dosli do baze i kapaju, ovaj nas jos tuce po meni, ali iz vece udaljenosti jer su ga protivnicki tenkovi par puta opleli, skinili ispod 10%, nasi kapaju bazu na 90% ja se okrecem i s jednom granatom ubijam churchilla (dotada sam ga ignorirao na chatu) .... i napisem mu: tako se to radi (nije mi stigao odgovoriti jer je zavrsila partija, pobjedili smo, naravno)
Stvarno volim WoT ..... ponekad