Citiraj:
Autor JozicA
Ma WoT je igra, i samo igra, i kao takva ima svoje nedostatke i pluseve. Nevrijedi zivciranja ili previse truda. I sam se ponekad zivciram, ali kad malo bolje razmislim, zasto ? Igram je jer uzivam vozati tenkove (i diviti se ljudskoj gluposti), ponekad i sam sebe iznenadim kako dobro/lose odigram partiju. Ispadnem njubara na kvadrat, a ponekad rasturim, onda shvatim da nemam pojma o igri nego sam imao samo srece da sam naletio na veceg njubeka od sebe koji za divno cudo stoji bocno kad puca u mene. Meni super. Do iduce partije i glupog MM u koji me baci.
Ali sve je to izazov kad se igra WoT. Jer gdje drugdje naci jos 29 njubeka poput sebe da se igramo zajedno. 
|
Jebote da sam ja barem takav, u prvih 60 sec. po postavi tima vidis sa kakvim igracima imas posla i da li je partija dobivena ili izgubljena.
Kad su retardusi u pitanju hebem svima sve po spisku, ako su poljaci u pitanju hebem im poljsko nasljede i rage quitam ili se zaletim da me koknu cim prije.

One posebne krkane koji pucaju u mene, ili me blokiraju kod, oko zaklona roknem, pa poplavim itd. I jos nisam dobio ban.

A i kad popijem ban, nece me previse dirati.