View Single Post
Staro 23.05.2013., 21:10   #2770
Audi45
Premium

Audi45's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Ma WoT je igra, i samo igra, i kao takva ima svoje nedostatke i pluseve. Nevrijedi zivciranja ili previse truda. I sam se ponekad zivciram, ali kad malo bolje razmislim, zasto ? Igram je jer uzivam vozati tenkove (i diviti se ljudskoj gluposti), ponekad i sam sebe iznenadim kako dobro/lose odigram partiju. Ispadnem njubara na kvadrat, a ponekad rasturim, onda shvatim da nemam pojma o igri nego sam imao samo srece da sam naletio na veceg njubeka od sebe koji za divno cudo stoji bocno kad puca u mene. Meni super. Do iduce partije i glupog MM u koji me baci.

Ali sve je to izazov kad se igra WoT. Jer gdje drugdje naci jos 29 njubeka poput sebe da se igramo zajedno.
Jebote da sam ja barem takav, u prvih 60 sec. po postavi tima vidis sa kakvim igracima imas posla i da li je partija dobivena ili izgubljena.
Kad su retardusi u pitanju hebem svima sve po spisku, ako su poljaci u pitanju hebem im poljsko nasljede i rage quitam ili se zaletim da me koknu cim prije.
One posebne krkane koji pucaju u mene, ili me blokiraju kod, oko zaklona roknem, pa poplavim itd. I jos nisam dobio ban.
A i kad popijem ban, nece me previse dirati.
Audi45 je offline   Reply With Quote