Citiraj:
Autor Lewis
To mi je jasno ali to znaci da spajas na jednu uticnicu vise potrosaca a nekako mislim da to bas nije tako predvidjeno u UPSu tj. da svak izvod ima neku svoje max opterecenje , premda router/switch vjerojanto nisu neki potrosaci pa bi moglo biti "bezbolno"  ? ili je svejendo tj. moze sve biti ustekano u jedan ulaz u kojem je produzna letva i 8 urejdjaja ustekano u nju a ostalih 7 ulaza slobodno ? Ako moze tako onda super onda mi je to lako rjesit.
|
Svejedno je, na izlazu su sabirnice, samo treba pogledati ako ih je više koliko je opterećenje na pojedinoj.
Citiraj:
Autor Lewis
|
Samo stavi letvu, to je standard. Letvu napraviš - produžni, odrežeš DIN utikač, staviš IEC.
Citiraj:
Autor Lewis
Plus od svega toga kod nas u nasim trgovinama tipa Chipoteka/Electornic centar nemogu naci ni obicni C13/C14 kabel od 3-4 metra duzine a kamo li ovo C13 ili C14 na Schuko  . Standardnih 1.2-2m mi nece biti dovoljno dugacko jer taj APC je visok 60cm tako da cu ga morati staviti na drugo mejsto za razliku od sadasnjeg PowerWare (Eaton) koji je puno manji/nizi taka da stande di god treba ali njegovi kabeli ce mi u toj novom setupu biti kratki  .
|
Teško ćeš ih naći jer ih malo kupuje, oni koji kupuju na stotine njih neće u Chipoteci. Zato je produžni najjednostavnije rješenje.
Malo sam gledao cijene - APC je skup, ovi jeftiniji su valjda dobri, ne mogu jamčiti. Čekam još neke cijene od dobavljača.