Tema: Automobili
View Single Post
Staro 22.05.2013., 22:34   #6115
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Kolko je loše imat ljetne po zimi, tolko je i zimske po ljetu po toj slici. Izgleda da tog ljudi nisu svjesni.

Citiraj:
Autor Bolnum Pregled postova
Ljudi, koji toliko spominjete Istru, nije ona tako "mala", ima i unutrašnjosti gdje zna dobro snijega napadati, a i temperature znaju debelo ispod nule pasti, pa je i bez snijega gadno bit na ljetnima.
Što se tiče Rijeke, niti jedan njen dio nikako ne spada pod Istru. Nalazi se sa druge strane Učke (koja predstavlja granicu nekakvu, jel) i na moru, pa su samim time i temperature više. Zna se dogoditi da zahladi, i da napada snijega, ali to toliko kratko traje da se malo kome da ulagati u drugi set guma zbog tih par dana...
Đizs, kao da je bitno jel je il nije dio istre. Pričamo o gumama jelte.

Ontopic, svima je izgovor to ulaganje u drugi set guma. Dobro, nemoj, al onda brate stavi lance i nemoj me smarat. Uostalom, ak imaš dva seta guma, znači da će ti i trajat 2 puta, evenutalno manje jer će ove zimske postat prestare za korištenje, i to kod vas u priobalju (da li je sad ok izraz? ), kod nas dalje nikako nestoji da je skupo imat 2 seta guma. Pogotovo recimo kad se zalomi godina ko ova, imao sam zimske na autu skoro 5 mjeseci.

Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 22.05.2013. u 22:40.
Pupo je offline   Reply With Quote