View Single Post
Staro 20.05.2013., 21:54   #1983
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Ma to mi je već X-plosiv objašnjavao, ali me uvijek zbunjuje i bolje da uopće ne isprobavam.

Btw. brijem da to uopće ne koriste ovi pro playeri.
To koriste AMA BAŠ SVI pro playeri.
Pogledaj da li hočeš vidjeti kojega pro playera na streamu da mu se vidi ona strelica kuda gađa s spellom. Gotovo nikad (osim onih spelova za koje to nemožeš, tipa spell od VI onaj escape njezin, nemožeš smart cast jer se treba "napuniti" za full range, ako koristiš smart onda odmah castaš i ne napraviš nikakav range).

Negdje sam naletio na video razlika između smart casta i obilnog casta, imaš oko 10-15% manji cs ako ne koristiš smart. Jer ti kada slikneš na spell i onda klik mišem, ne čini se puno, ali to je nekih pol sekunde, a rezultira na kraju tako da imaš jednostavno sporiju reakciju. Ali je problem se naučiti na smart. Ja probao, u jednom game minimalno 15 puta zeznuo spell.

I još jedna stvar koji koriste, slična smart castu su 2 tipke na mišu, 1 za kretanje champa druga za atack.. Tako npr. ako gledaš The Rain Man-a, on ima 2 puta move, 1 puta atack miniona i tako si povečava postotak kod cs-a.
Mommistake je offline   Reply With Quote