View Single Post
Staro 20.05.2013., 01:02   #1279
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor D-I-A-B-L-O Pregled postova
Bok ekipa, eto i mene malo na windows 8 phne temi
Ajde mi recite vi koji koristite windows 8, šta mogu očekivati od lumie 620?
Vidim da ga neki imaju, pa me zanima kakav je mob.
Druga stvar, imam 2 androida, i volio bih probat i w8, pa me zanimaju slijedeće stvari:
Google maps
- radi, ima app za skinuti gMaps se zove

Citiraj:
Gmail
- radi besprijekorno

Citiraj:
What's app
- radi, nakon nekoliko updejta koji su razmrdali stvari, konačno sad radi kak treba

Citiraj:
Viber
- app kao app radi ok, problem je ulazak u app, koji traje u ovom 'superbrzom' (sarkazam) os-u, cca 10sec

Citiraj:

Citiraj:
To su programi koji su mi obavezni i koje trebam da mi rade besprijekorno na mobitelu. Na androidu rade super, kakva je situacija na w8?
Rade i na wp8, ti appovi nisu problem, rade sad ok, problem je sama ograničenost os-a i retardacije tipa nedostatak multitaskinga, random crashanje appova, nespajanje ie-a na net, dok sve ostale aplikacije zavisne o internetu rade, random povećavanje i smanjivanje postotka potrošnje baterije po satu, bez obzira na jednak režim korištenja, itd. Pročitaj malo temu, uostalom....
(prodat ću ti ja jeftinije mog htc-a ak te baš zanima za isprobat mob, tj. wp8 os, imaš moj oglas tu na forumu , ja sam ga kupio iz istog razloga - znatiželje za novim os-om i isprobavanjem istog)