Citiraj:
Originally posted by Zond Bas sam mislio pitati jel netko snimio. Inace snimam ali eto ko za vraga nisam . Jedina utjeha sto sam ugledao casopis Nexus na kiosku. Izvrsna emisija, meni jedno od najzanimljivijih obradjenih tema je tamna strana mjeseca.
|
Slucajno poznajem neke od gostiju koji su bili i ponavljali se, (ekologija,makrobiotika,Ayurveda...)
Škreu je premlad i nazalost pre malo tematski nacitan pa kad nema "jake" goste koji sami donesu svoje materijale (snimke), emisije su autorski cesto pre slabe i ponekad cak i diletantske.
Tada samo prikupi generalni TV materijal i prokomentira a jos kad su slabi gosti koji o sferi u kojoj gostuju ne govore iz prve ruke...
stvari postaju dosadne i lose.
Vec je u zadnje vrijeme niz losih emisija, sa par izuzetaka tu i tamo. No dobro, mozda sam prestrog, za vecinu su valjda interesantne za pogledati ako im je tema nova.
Ova zadnja emisija je bila o Nexux konferenciji, najvecem skupu te vrste, sa fenomenalnim otkricima i podacima. To je bio prvi dio a sljedeci tjedan je i nastavak (drugi dio)
Izmedju ostalog i o Vedskom najstarijem nacinu 3D matematike u kojem se u sekundi moze u glavi izracunati svaka operacija. Jako zanimljivo. Preko bare sam upoznao tipa koji se sa tim bavi pa mi je dao jednu knjigu ucenja koju nisam jos stigao ozbiljnije prouciti, no zastrasujuce su stvari koje se mogu iz iste nauciti. Toplo je
preporucam svima koji zele razviti um do maksimuma (pa i puno vise od toga) U svakom slucaju jako interesantno.
Škreu je u zadnje vrijeme postao i dosta samodopadan, pa kilometarski duge uvode radi na pocetku i kraju sa svojim jednako dugim komentarima koji samo uzimaju korisno vrijeme od same emisije. Sigurno ste to primjetili, oni koji gledaju frekventnije.