Nisam ni rekao da mi treba "ozbiljan" model. Da sam rekao 10 000 kn onda bi mogli pricati o ozbiljnijima

. Nepotrebnih potrosaca NEMA (ne spajam ruter, printer i slicno, samo kompovi i monitori (od 4) i NAS, eventualno Switch zbog mreze jer trebam snimati rendere preko switcha dok renderir), kao sto rekoh 1200W mi treba jer treba nahranit rendermashine koje su 100% load non stop taka da nema "50%" load nikada i ta vrijendnost mi ne znaci nista tj. gledam samo onu 100% load kolko moze drzat

.
Trenutno imam (evo 8-a godina uz 2 izmjene baterija) PowerWare 5115 100Va/670W i zadovoljan sam s njime ali on vise nemoze nahranit mrcinu od DualXeona+7 diskova, 2 graficke sa mogucnostu 3ce (napajnje je jako/spremno).... Uglavnom on je nekih 1000Va/670W i to mi je trenutno slabo pa bi njega prebacio na renderslaveove (trenutno nisu spojeni na ups uopce a gutaju nekih 350-400W dok rendaju (sa mogucnoscu paljena jednog monitora) tako da bi ovaj stari ali vjerni PW bio dovoljan da njih izgura 10-15ak minuta).
Znaci sad mi treba za Dual Xeon E5 2690,(2 grafe, 7 diskova, NAS, 3 monitora (s tim da monitori vecinom ne gore dok se renderira ali su na stanbayu )... Znaci sve ce bit spojeno na njega = barem 5 uticnica tj. 6-ta za Switch za mrezu jer dzaba mi sto su svi na UPsu ako nestnae sturje i switch se ugasi = izgubim mrezu i nemam kud snimit fileove

).
Znam da su rijetki sa Schuco (DIN) utikacima ali sam ih vidjao i daleko mi je to lakse/prakticnije nego borba sa ovim kableima koje imam sad i koji nikad nisu dovoljno dugacki a slabo ih ima za kupit 3+ metra duzime tj. opcenito ih je teko naci

.
Sad jel mi treba On-Line nisam ni sam siguran ali bitno mi je da ima zastitu od Prenapona i Padova napona a to ako sam dobo rupucen ovi jeftiniji Off-Line(Back ups ?) UPSovi nemaju? Znaci nesto u klasi ovog sadasnjeg PowerWarea 5115 (samo da je jaci -
http://www.adeo.hr/proizvodi/pdf/pow..._datasheet.pdf)
thx