E ovako pitanjce ako je još netko budan u ovoj temi..
Nedavno naručio računalo (tenkre pa to radio poslije pola noći neispavan) i naručio krivu grafičku. Dakle naručio Gigabyte GTX 650 TI OC 2gb umjesto naravno Gigabyte GTX 650 TI BOOST OC 2g. Skužio grešku naravno kad je već potvrđeno da mi računalo stiže na kućnu adresu pa nisam stigao promijeniti narudžbu, a poslije mi se više nije dalo ništa mijenjati.
Uglavnom zadovoljan sam grafičkom, vrti sve novije igre bez problema na high postavkama i oko 30 fps ako pretjeram pa namjerno testiram grafičku pa sve stavim na very high ili ultra onda vrti Crysis 3 na zapravo zadovljavajućih 20-25fps, mislio sam da će manje biti.
Uglavnom pitanje, kolika je, tj. zapravo ima li je uopće i bi li bila primjetna razlika da sam npr. uzeo BOOST verziju? Jer mislim grafičke se razlikuju jedino po bandwithu donekle.
Žao mi je jedino što sam BOOST verziju mogao dobiti za samo 40kn više, svi govore da je bolje od obične TI, ali zanima me ako ima nekog ko zna vidi li se to uopce u gamingu i koliko? Ako je razlika u 1-5 fps-a po igri onda je zanemarivo..