View Single Post
Staro 19.05.2013., 14:52   #2722
Nybelung
Guest

Ali distribucija nije jednaka po čitavoj površini ciljnika. Trebala bi postojati jednaka šansa za pogoditi bilo koju točku unutar kruga, a trenutno svako peta granata pada ravno na rub. Zar to nije glupo?
Konkretan primjer:
Nedavno sam uhvatio nooba u zasjedu. Imao sam bolju poziciju, imao sam više HP-a, bolji tenk, bolji sam igrač i prvi sam pucao sa full aimom. A opet sam izgubio zato što su mi dvije granate pale na rub i pukle ga u gusjenice (0dmg) i top (0dmg).
Jednostavno nije pošteno, prema boljim igračima, da je 20% hitaca zagarantirano debel promašaj. To je previše random i pomaže samo idiotima da duže prežive.

A što će biti kada T110E5 počne gađati oko centra? Taj tenk niti je Ruski, niti je TD, niti ima veliku alfu, a dominira u klanskim bitkama i dominirati će i nakon idućeg patcha.

Što se tiče camo promjena tu TD-ovi ne dobivaju buff nego obrnuto. Dobivaju nerf, a u najboljem slučaju ostaje im sve po starom. I ako ti to ne vidiš treba ti ubrzani tečaj matematike.
Sad, npr., Foch 155 ima 17% stat. camo, a T110E5 ima 8%.
Mreža im trenutno daje obojici +25%. Što znači da Foch s njom ima 21,25% (+4,25), a T110E5 ima 10% (+2,00).
Ako uvedu da svi tenkovi s mrežom dobiju fiksnu vrijednost npr. +3,00. Je li to buff za TD-ove ili za sve ostale?
  Reply With Quote