Citiraj:
Autor Nybelung
Ti si sve pobrkao. 
1) S manjim random faktorom pri ciljanju (manje granata pada na sami rub ciljnika) više će do izražaja doći skill.
2) Rusi nemaju najjači top po alfa dmg-u.
3) TD-ovi su trenutno u prednosti jer samo na njima camo ima smisla. Sad će konačno i drugi tenkovi, koji nemaju visok početni camo value, osjetiti camo opremu i posadu.
Ovo bi mogao biti najbolji patch ikad, samo se nadam da WG neće biti previše blag. I da neće dirati ekonomiju.
|
Hm.
1)Veličina ciljnika određuje rasap streljiva/preciznost topa, jel' tako?
Precizni će ionako biti još precizniji, no neprecizni topovi će sada puno češće gađati u/blizu centra ciljnika.
2)Nisam ni rekao da Rusi imaju najjači top po alfa-dmg. Naveo sam IS-7 kao primjer, jer ako taj tenk počne slati više granata "oko centra", a pogotovo sa sadašnjim komparativnim prednostima (brzina, "ding-ding" faktor...)
Alfa dmg se odnosio na sve raspoložive nacije...u smislu veliki alfa+bolja preciznost+"camo na base camo"...TD-ovima dodaj porast income-a, i svaka budala će ih voziti sa goldom jer će se itekako isplatiti.
I dalje mislim da je ovo totalni bullshit koji će značajno odvesti igru u disbalans, evo sada sam dvaput to rekao

Živi bili pa vidjeli, no imam špurijus da ću samoga sebe kvotati koji dan nakon što izađe patch