Lega @Dujo fala na slikovnom objasnjenju to cjenim

svaka ti dala (vode iz bunara)
Po onome sta vidim na slici reko bi da ja koristim kombinaciju back-seat palm-gripa (ocu rec da mi je ruka jos nazad od ove na slici, imam duuuge prste) i zacuđujuce mi je dobra za G9x kojeg usput budi receno nisam posla u penziju nego jos stoji na stolu i sluzi svrsi, najvise zbog toga sto Vengeance M65 nema desno-ljevi tilt kotacica, a ja sam se navika šamatat kotac za back i forward kod brovsanja, 4 funkcije u jednoj tipki sa jednim prstom tj. skrolanje, srednji gumb i napred-nazad, ko to moze platit
Kad sam kupova G9 bio sam u strahu da mi zbog grbavosti i moje duge ruke nece pasat, ali fala bogu bio sam u pravu, od prve mi je sjeo ko dobra rukavica, ono sta mi kod Vengeance M65 nije drago/dobro je cinjenica da je tkz. snajper gumb dosta naprjed pa moram micat ruku iz polozaja u kojem sam je navika drzat, a iskreno cu vam rac da mi je ta snajper opcija/tipka malo bezveze (marketing) tj. meni se nije pokazala (za sada) korisna, sad mozda sam ja iskusni stijelac pa mi ne treba smanjivanje dpi-a da bi pogodija jelena u muxxxa sa 700m udaljenosti

, nadam se da ima neko ko je smatra i koristi kao dobru opciju, ja još ne.