View Single Post
Staro 18.05.2013., 15:47   #1059
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
DD-->Open-->natrag na tvornicki-->DD prestao raditi wifi pa smo tamo skužili da je env. u komi. To sam složio i odonda mi taj router radi dobro.
Sad bi na još jednoga stavljao DD, ali bi htio spremiti ovaj extra djevičanski fw ili barem ga otključati pa to onda napraviti. Da li je možda moguće nakon otključavanja nekako napraviti image svih particija ili nešto sično?
Lemljenje serial kabla mi nije opcija.
-->
Na koji način napraviti backup djevičanskog SX-a prije nego napucam u njega DD ili Open WRT?
Prošle godine sam to napravio s jednim i kad sam ga vraćao natrag skužio da image za vraćanje pregazi naku konfiguracija i da treba mijenjati barem boardid i još ponešto. Da li je tutorial iz prvog posta nešto izmijenjen ili se to još uvijek događa?
Na tom SXu je prošle godine nakon ciklusa otključavanje-->DD-->Open-->natrag na tvornicki-->DD prestao raditi wifi pa smo tamo skužili da je env. u komi. To sam složio i odonda mi taj router radi dobro.
Sad bi na još jednoga stavljao DD, ali bi htio spremiti ovaj extra djevičanski fw ili barem ga otključati pa to onda napraviti. Da li je možda moguće nakon otključavanja nekako napraviti image svih particija ili nešto sično?
Lemljenje serial kabla mi nije opcija.
c-shadow je offline   Reply With Quote