(
Citiraj:
Autor Guls
Da, činjenica je da ne kupujem za sebe već za šogora koji evo, sad završava srednju školu, prošao je s 4 (što je za njega uspjeh) pa smo mu odlučili ja i cura nešto pokloniti, znam da mali obožava lol i cod, igra na nekom socijalnom mišu koji je toliko mali da ni japanci nemaju tako male penise  a on ima zbilja veliku šaku. Naravno, kupnja neće biti odmah, već tamo negdje početkom lipnja, samo jel, skupljam prijedloge pa da vidim što optimalno uzeti, a da prođem čim jeftinije.
Hvala Dujo i Mommi.
|
Ja koristim Logitech miseve od 1999 i mogu rec da sam se naucija/navuka na njihov mot i osjecaj tako da je odabir misa malo i stvar navike, proba sam Razera i nije mi lega + nakon 4-5 mjeseci je ljeva tipka pocela zezat (mis je bio polovan tako da necu rec da razer nije kvalitetan) ali cu rec da logitech iz 1999 jos radi ko puška i da nije kuglicni vjerovatno bi ga jos koristija sa vremena na vrjeme.
Ono sta ocu rec je zapravo ovo, momak se jos nije navika na nijedan brend pa ce mu bilo koji bolji miš bit revolucija, a ako ima vecu ruku bolje mu je uzet veci miš pa poslje nek sam eksperimentira sa velicinom i oblikom, ako mene pitas uzmi Logitech miš, to je moje mišljenje koje nije obavezujuce niti apsolutno ali utemeljeno na 14 godina koristenja Logitech mišova

Da ne bude da jedno pricam a drugo radim nedavno sa nabavija Corsair Vengeance M65 mis i jos se pitam jel mi to trebalo, mis nije los cak ima i osjecaj logitecha ali nije bas logitech, vjerovatno zato sta sam ja rob navike, a logitech mi je postao navika, prije njega sam koristija G9x.