Ja mogu reci za koncert u Sarajevu da je bruka a trebao je biti za dobro pamcenje. Obicna tezga. Goran zaboravio akorde, organizacija pravo losa, da bi Coca Cola uzela pare nije bilo drugih pica pa ni jebenog piva... ma lose... pjevaci - srednja zalost. Bebek je sa svojih 62 godine ipak dobar a imao je vjerovatno i najbolje pjesme. Tifa je popusio foru, dok je on svoje otpjevao ovi su se jos stelili i nije se bas cuo kako treba. Alen me prijatno iznenadio, covjek je stvarno odlicno otpjevao. Kisa koja je pala prije koncerta je malo usrala stvar. Goran isto sa svojim sumadijskim trubama, jeb'le mu one mater. Odnos prema publici za kurac... neki su odustali od koncerta zbog njegovih psovki na racun prvog nam predsjednika... primitivac, nije mu to trebalo. Tifa se s njim posvadjao zbog "Djurdjevdana". Naime tu pjesmu su cetnici pjevali u ratu i ovi su znajuci to bili dogovorili da se ne pjeva u Sarajevu. Medjutim Goran nije mogao "da nam ostane duzan" pa je i to odlucio svirati a zatim je nastala svadja s Tifom koji mu se suprotstavio oko toga. Ma jadno... drugi put ne bi otisao na ovakvo nesto.
Al' sam sinoc bio na sjajnom koncertu Jamiroquaia pa mi je to zamaglilo slike Dugmeta