Ma cek malo. Meni je nevjerovatno da te prcaju samo zbog izmjena IP-a. pa mislim kao sto se zna, IP nam se mjenja konstantno. Mislim ne ide mi u glavu to. Ja sam koristio PP u IT, UK, Egiptu i HR i nikad problema nikakvih.
Jedino sam cuo za problem koje imaju ljudi ako koriste preko VPN-a. recimo navodno ti se moze desit I da ti banka zablokira net banking ako ides preko VPN-a jer im je sumnjivo.
Nego BTW da nisi ti to dobio onaj phishing meil od PP-a koji sam I ja nedavno (pisali smo o tome tu negdje) pa da ti ni nisi u kontaktu sa PP-om vec sa nekim “igracima”
J?
Meil im je izgledao prilicno dobro I tesko je skuzit da nije “pravi”, ako nisi paranoik i ako nisi iskusan.
BTW2 nebih se igrao sa ovim da preko zene napravis, ako ste ista adresa jer oni ce ti to odma nanjusit pa zblokat i to. i onda si izgubio sve sanse.
radije pokusaj to rascistit. meni osobno ovo zvuci sve skupa jako cudno, da su toliko nesposobni, jer IMHO nije PP neka mala prcija vec poprilicno rasiren servis zajedno za bajom. nemogu si zamislit bit na netu (kupovat/placat) bez toga.
javi svakako sta je bilo.