Citiraj:
Autor Rade0n
To nema veze s IP-em nego s nekim desetim sigurnosnim razlogom, zato i postoji support koji će to riješiti.
:facepalm:
|
nisam 100% siguran da je zbog IP adrese.
Isao sma metodom eliminacije i analizirao sto se moglo dogoditi s moje strane da je doslo do toga.
jedino sto se mijenjalo na accountu su IP adrese.
Citao sma hrpetinu problema od druge ekipe i najvise njih spominje slicne probleme bas zbog tih IP adresa(ipak je ovo totalno drugi range..drugi provider..)
Jednostavno sve vuce k tome.
Passwordi nisu mijenjani, nista apsolutno nista na mom accountu nije mijenjano, a da sam ja svjestan nekih promjena koje bi mogle upucivati na neki security breach ili tako nesto.
Da li su oni uocili neke aktivnosti meni nevidljive..da li ih je neko hakirao pa su accounti ugrozeni.
Ne bi mi se javili sa totalno nedorecenim mailovima i trazili me vise informacija o mom IDENTITETU.
btw totalna mi je nebuloza da vec 10 dana ne mogu nista sa tim accountom i cekam njihov support da rijesi problem.
Ja sam sa svoje strane poduzeo apsolutno sve sto su trazili.
Meni osobno je takav nacin poslovanja krajnje neozbiljan i neprihvatljiv.
Iskreno, ni ja nisam tako nesto ocekivao od PayPal-a
Tim je moje nezadovoljstvo vece.
P.S.
nece support nista rijesiti jer postoji mali milion usera koji imaju slicne probleme.
Kad ti jednom stisnu LIMIT 99.9% slucajeva je da moras kreirat novi account.
Vjeruj mi, dao sma si truda i rostao danima i citao iskustva drugih u vezi tog problema.
Vec lagano pripremam izradu novog accounta na zenino ime.
mad sma i za to nasao ekipu kojima su skuzili pattern..ocito preko fiksne IP adrese i pa na adresu stanovanja..pitaj boga.