Citiraj:
Autor MeanBoss
ma da te pitam samo...jesi po defaultu toliki whiner..ili nemas pametnijeg posla,mislim nevalja ti PP,nevalja ti WoT,a ne gasis ga..nevalja sherman,nevalja patch za wot,nevalja matchmaking...tebi jedinom na wotu se desi 15 poraza za redom,paypal ti banaju radi druge ip adrese...mislim,nevjerovatno...pehist si?sve se urotilo protiv tebe...ili si jednostavno troll,pa moras vajnat stalno!
svaka cast,svatko ima svoj ukus i pravo na svoje misljenje..ali cim se forum upali i vidim tvoj post vec znam sta me ceka! nhf....
|
velim ti sve je tak kak sam napisal.
ak ti nekaj nije jasno imas sve crno na bijelo.
kaj hoces da ti mailove kopiram od supporta?
replaye i screenshote za WOT imas.
hoces jos materijala nije ti dosta?
ako si toliko pratio u zadnje vrijeme moj lik i djelo onda bi trebao znat da je to tak kak sam napisao.
ne dogadja se samo meni 15 proaza za redom, ne dogadja se meni los matchmaking, da pratis imalo WOT znao bi kakva je usrana atmosfera i koliko ljudi odustaje i WHINA oko svega.
ne bi se napikiral na mene i kenjal bez veze..NHF tebi frende al nemas pojma i ocito je tebi dosadno jer si me prozvao u temi o PayPal-u i tvoj komentar je defintivno
OFF-TOPIC.
ne bi podjebaval i filozofiral o nekakvom trollanju.
jebote fakat moras bit pacijent da pomislis da neko sere bez veze.
btw Sherman mi je jedan od najdrazih tankova

ne primam te u fan club..
oprostit cu ti s obzirom da si nedavno poceo igrat WOT. pitat cu te kad i ako predjes 10k.
mozda se i ti pretovris u whinera
no da se i ja vratim na temu, moral sma ti odgovorit s obzirom da si me osobno prozvao.
nisam se spajao preko VPN-a nego sma promijenio providera, s BNET-a s kojeg sma se spajao 6 godina sam presao na BTnet optika koja ima sasvim druge IP adrese.
oni su to skuzili-sistem vlajda prati takve promjene, bar sma tak procital na netu, iskustva drugih i sukladno tome, limitirali mi account.
kontaktiral sam ih pa sam imal show jer ti se svaki put drugi javi od operatera, velim ti zenska mi je, neka Oksana kaj je valjda zaduzena za ruski dio izmedju ostalog poslala mail od nekog Mihaila zabunom jer pretpostavljam multi-taska pa sam dobio odgovor namijenjen njemu, a ne meni..NEVJEROJATNO. mogla mi je tak poslat njegove podatke za log-in..
na kraju su me zatrazili hrpetinu dokumenata i ponovno confirmanje kartice, sto sma napravio u roku 5 minuta...
to je bilo prije otprilike tjedan dana i jos uvijek cekam skidanje limita.
sve stoji kak je stajalo taj dan...aspolutno nista nisu napravili niti mi se itko javio..
evo jedan od mailova;
------------------------
Hello XXXXXXXXX
For the safety and security of the PayPal network,
we often review accounts for potential risks. After reviewing your account, we have decided to close it because of security issues.
We are making every effort to minimize any disruption to your business.
If your PayPal account balance is zero, and you have no unresolved buyer complaints or chargebacks, your account will remain limited.
-----------------------------------
Disbursement options
-----------------------------------
Option 1. If you owe refunds to any of your buyers, you can use the money in your PayPal account to refund them.
To refund your buyers:
1. Log in to your PayPal account.
2. Click "Contact Us" at the bottom of any page.
3. Click "Contact Customer Service."
4. Under "Choose a Topic," select "Sending/Receiving Money."
5. Under "Choose a Subtopic," select "Refund/Cancel a Payment."
6. Click "Continue" and follow the instructions to refund payments.
Option 2. Money in your PayPal account will be held for 180 days. After 180 days, we'll email you information on how to receive your funds.
We regret any inconvenience this may cause.
Thanks,
PayPal
---------------------
TO je to od objasnjenja!
Placam tim accountom od ni sam ne znam..2005-2006.
Dvije kartice imam gore confirmane, adresa(kou sma cak isto mijenjao prije 4 godine i sve je proslo ok), cak sam nedavno u Ozujku ponovo confirmao karticu jer je prosla istekla...
P.S.
nasao sma i mail od ove oksane;
Dear Ращупкин Михаил,
Thank you for contacting PayPal regarding your issue.
I have reviewed your email, but can’t open an attachment. Please see the previous letter which has been sent to you .
It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.
Yours sincerely,
Oksana
PayPal
Copyright © 1999-2013 PayPal. All rights reserved.
PayPal (Europe) S.ŕ r.l. et Cie, S.C.A.
Société en Commandite par Actions
Registered Office: 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg
RCS Luxembourg B 118 349