Još jedno pitanje!
Htjela bih si na
CM7 staviti
mod da izgleda kao JB. Prije toga ću si napravit Nandroid backup da si mogu vratiti na staro ako mi ne neće svidjeti ili nešto pođe krivo.
To sve kužim.
Al na
XDA threadu kaže "
Before trying, always create an Undo.zip by replacing the respective files in the mod with yours."
Na jednom
drugom threadu kaže "
Nope,the reason you do a nadroid backup is the .zip you flash replaces files and you have to overwrite whatever it is that the .zip wrote over in the first place.
If you want to dig into the .zip you flashed and see what apks it replaced,then you could grab them from whatever rom you were running before hand and either make a update.zip to flash them like you did the mod or you could adb push the back in."
Što to znači? Pošto su u zipu tog moda dva foldera, jel bi se moglo samo replaceati foldere koju su u zipu sa originalnim iz mog roma? (U ovom slučaju to su "system" i "META-INF")
Jel se to mora napraviti kao zip pa fleshati u CWM, ili samo copy>paste>replace u nekom File Exploreru?
A ako se treba napraviti kao fleshabilni zip, jel postoji neka posebna metoda, ili samo zipam originalne foldere isto ko i u modu?
To pitam jer u romu nisam našla folder "META-INF" koji se nalazi u modu. Pa me zanima kaj da s njim radim ako više ne želim mod, samo ga izbrišem? Ima
slična tema na XDA ali ne kaže kaj da radim s META-INF folderom, dal da ga ostavim ili izbrišem. Google daje rezultate vezane uz Minecraft, pa baš i ne pomaže...
Znam da znate odgovor, vama je to piece of cake, help a sister out
Thank youuuuu!