View Single Post
Staro 16.05.2013., 15:41   #3352
FitzTN
Premium
Moj komp

FitzTN's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Imam ovakvu situaciju:
Godinama sam korisnik T-Com maxadsl-a, poslovni sam korisnik, imam osnovnu brzinu, ali imam promet 50GB mjesečno preko Voljatela/Terrakoma.

Dobio sam neki dan poštom obavijest kako od 1.7.2013. više neću moći koristiti Voljatelov promet i nude mi neke pakete što mi nije interesantno jer ne želim dirati postojeće brojeve, isdn i sve ostalo što imam preko t-coma. E sad, mogu uzeti flat kod t-coma što me košta ~150kn/mjesečno.

Zato mislim da mi je možda bolje odjaviti T-Com maxadsl i uvesti novu liniju u kuću, od Amisa, 2u1 od čega bi koristio samo internet, ali na svoje privatno ime. Uzeo bi ovaj paket - MIDI, do 8 Mbps/768 kbps (min. 4 Mbps), neograničen internet promet, 168kn/mjesečno ili Maxi+ koji nudi 12mbits, iako mi ostale stvari uključene u uslugu ne trebaju. Šteta što ne nude povećanje brzine u Amis1.

E sad, nije mi jasno što ja još osim toga plaćam mjesečno? Recimo da uzmem ugovor na 12 mjeseci, platim 300kn priključak i to je to, nema drugih troškova osim onih 168? Ne kužim što je s modemom? Koliko razumijem, plaćam samo ukoliko opremu ne vratim kad otkažem uslugu, što mi zvuči odlično.

Molio bi kakav savjet iz prakse u vezi njihove usluge prije nego što zovem szk i raspitam se . Thx
FitzTN je offline   Reply With Quote