View Single Post
Staro 16.05.2013., 14:05   #48
digital26
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2011
Evo i ja se odlucio uzet model gs 202 model. Mobitel sam uzeo u evrotrade-u po cijeni od 1299 kn 2 godine garancije. Dosao ukuci upalio tel i ugodno se iznenadio. Telefon radi kao urica.Dvojezgreni procesor (MT6577) @ 1 Ghz stvarno dolazi do izrazaja. Graficka karta PowerVR SHX 531 nisam toliko testirao ako nekog zanima template run radi bez stekanja. Znaci sto se tice sucelja citi ISC 4.0.4 sa nekoliko predinstaliranih appova. Ekran je 4.3 IPS LCD 400 x 800 i sa njim sam se odusevio prikazom boja kao i kutom gledanja takodje i odazivom. Sto se tice odaziva i rada usporedio sam sa prijateljevim SGS 2 (ima ga oko godinu dana) pod prstom nismo osjetili nikakvu razliku.Sledece sto sam radio isprobavao sam wifi i tu se ugodno iznenadio. Uspio sam uhvatiti susjedov signal kroz dva zida i nekih 30 metara dvorista ,ukljucujuci da mu je dvoriste puno stabala jabuke. Njegov ruter je zte ZXV10 W300B. Ja imam sx 768 tcomov i hvatam signal sugdje u kuci i u dvoristu.Znaci cim sam se povezao na internet javio mi je dostupna nova verzija roma i tu sma primjetio da mi je tel ima oznaku 202+ neznam koja je razlika u odnosu na 202. Update se skinu i instalirao za neki 10 min mozda i manje , sve je glatko proslo. v17 verzija je donjela neke ispravke ukljucujući i hr. jezik. Na prvobitnoj verziji nema hr jezika. Ko hoce imat HR jezik mora skinut v17 verziju. Jutros sam instalirao copilot 9 .0.144 za ne rutani tel. I malo se provozao da vidim kako radi. I tu sam se ugodno iznenadio dovela me u cm do odredista. karte su koliko vidim detaljne jel sam isao na selo a to je vukojebina bogu iza nogu. Glasovno vodjenje uredno radilo . Cak me upozravalo kada prelazim doputenu brzinu. Od sad necu morati toliko obracati paznju na ogranicenje brzine.

Baterija 1500 mA je solidno evo juce ga napunio oko 10 sati do sad je na 94 % jedan poziv i jedna poruka.
Kamera zacudujuce dobra i vdeo jos bolji 720p.

Kuciste telfona tvrda plastika , ugodan u ruci i nemas onaj osjecaj da ceti ispasti.

To je to od mene za sada.

Uglavnom svaka preporuka
digital26 je offline   Reply With Quote