Citiraj:
Autor Mommistake
A razlika između silvera i golda? Ogromna? Ja sam probao gold I junglati na frendovom acc, i nemaš tu šta. Ako nemaš 120+ cs u 15 min, nemaš šta raditi u gold.
|
Iskreno, vidi se razlika. Možda ne toliko u Gold V, ali vidim kada igram s malo većim levelima. Manje rejđa, čak ako netko gubi lejn kao ja danas 0/4/0, nije cijeli chat "GG I HOPE YOUR MOTHER DIE, YOU FUCKING TARD, GET CANCER, NOOB, I AFK, /all GG" i ekipa se trudi, rijeđe ćeš viđati solo dive u njih 5 u bushu...
Ja osobno igram s određenim krugom ljudi, i dosta njih ne bi moglo igrati normalno u Gold, a neki bi mogli, ali su zapeli u Silveru.
Ono što sam ja skužio, bez nekih umišljenih stvari, jest da otkad sam počeo igrati striktno ranked, shvatio sam svoj greške i popravio se kao igrač. Da bih masterao nekog champa, treba mi manje vremena, a sve bolje razumijem igru, razumijem kada treba engage, kada disengage, di bi mogli biti, što i kada uzeti...i onda dosta puta kada igram normal premade s ovim mojima iz RL (ne gulsom i njegovim) dosta puta bude "Zašto si se povukao, sada su nas zbog tebe ubili". Jednostavno, kako se uzdižeš tako vidiš kako se nivo igre popravlja. Isto kao kada igraš premade 5, pogotovo draft ili ranked. Vidiš kako je to odmah drukčija igra, zato i tražim neki tim koji će aktivno igrati.
EDIT: Pogledao sva tri gejma...ako CLG zadrži ovaj nivo...biti će nastavak LCS zanimljivo, pa to je bilo predavanje Azure...hot 7/0/5 shen gg