Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.05.2013., 18:25   #6026
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
Možeš ga softverski isključiti, javi se nekom tko je malo vičniji dijagnostici.
Jesi siguran? Možda s renault clipom, a to osim ovlaštenih malo tko ima. Ali nisam baš siguran da to uopće ide, bio je neki thread na renaultforums.uk gdje je tip tražio kako da isključi i nije išlo.

Citiraj:
Stariji motori nisu prepoznavali isključenje pa si npr. na starije tdi motore mogao samo staviti komadić lima i stvar riješena.
E, da, tamo se moglo, ali su proizvođači postali malo pametniji pa to više baš i nije tako lako :-)

Citiraj:
Autor tOta Pregled postova
Sutra bi trebao ići do ovog majstora pa da vidim može li mi to kompletno očistiti, ali maloprije sam probao ga ištekati i vidi vraga odmah auto normalno radi, bez ikakvog cukanja ili promjene okretaja, čak mi ništa nije ni prijavio, nikakva lampica ili upozorenje, ali moguće kada bi vozio da bi javio neku grešku i slično
Vjerojatno će ti se upaliti tek drugi dan ili nakon par paljenja/gašenja, tako je kod mene Samo ištekaj i vozi. Ako ćeš čistiti, vidi s majstorom da odmah skine i očisti i usisnu granu, vjerojatno je puno posla, ali to je onda posao, naročito ako zatvoriš egr nakon toga.

@syss
Koji sport, vidiš da su dci i hdi u pitanju :-)
c-shadow je offline   Reply With Quote