View Single Post
Staro 15.05.2013., 17:36   #1877
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Taj BT ne spada u blue build, ne?

Jesi već bio u promociji za IV? I kako je po težini taj gold naspram silvera?
Bio sam u Gold IV. A onda pao jer jebiga, krenula me loša serija, bio sam i bolestan i živčan i igrao...to je greška. Čim vidiš da gubiš i vidiš svoje greške ali govoriš "Nisam ja kriv."...pasti ćeš.

Vidi ovako, u tom timu ovo ti je rraspodjela:

Lux - Gold I. Frend s kojim ja igram DUO. Imamo nekih 7/1 win ratio so far.
Malphite - Gold III
Lee Sin - Gold III
Blitzcrank - Gold V
Prekrasni sexy Ezreal - Gold V

protiv

Lissandra - Platinum V
Shen - Gold II
Draven - Gold III
Leona - Gold IV
Jarvan - Gold IV

Naš Blitzcrakn je nafidao i dao Dravenu lijepi start, pa je htio da se surrendamo, ali niti top, niti jungle a pogotovo mid i ja nismo se htjeli predati..i kada su krenuli teamfight, uništavali smo ih. Ja sam farmao iako sam bio 20 CS za Dravenom od početka jer je naš BlitzCrank sjebao sve, ali sam imao lijepi farm i počeo dobivati killeve pa sam imao dobar item set.

Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Probaj pa vidi kako tebi paše. Meni je hybrid najbolji za sada, neka sredina između blue i standardnog builda.

Core blue builda ti je Spirit of the elder Lizard, oko tog i IG-a se sve vrti (uz neograničenu količinu mane). Ovo što si ti radio je hibrid kojeg ja spominjem toliko

I da, koji je to vrag Blitzcrank igračima ovih zadnjih par dana. Kad god me netko random supporta, uzme blitza i nafeeda u 3pm -.-

Mislio sam ići Spirit Elder, ali sam odlučio ići DoubleLift buildom jer mi je trebao podhitno lifesteal zbog Dravena
Nisam usporedio Hybrid, ali mi je ok i s BT. Ja uzmem Blitza kada moram supportati a banana mi je Leona ili je pickana.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote