Sad cujem na forum.hr da je jedan predo zahtjev za prelaz na optimu a su mu javili da ipak moze ostat na POTSu (valjda MSAN). Jooj kako me to tolko iznerviralo da je bolje da ne vidim tog tehnicara nikad vise u zuvotu i da nemam nikakvih posla s T-comom vise
@Nikky, imam samo jedan komp žiom spojenn i jos jedan bezicno, ne treba mi vise nista
Vec je zatvoren nalog na IMS tako da otpada bridge mod a i ne treba mi to ne znam, prekasno si se javio.
Hvala na ovim ostalim napomenama (mislio sam da to ide jednostavnije pa sma mislio na 780 prtljat prvo al nista od toga; jos ako je u nalogu naznacen bas taj 782 koji mi je dan onda nista). Ja dake necu sad nista trtljat po 780 (mislio sam da to jednostavnije ide), nego cu stavit ovaj 782 pa cekat da mi se to aktivira i sjest i plakat.
Zelim si troskove što više minimalizirati naravno kod kupnje tog novog uređaja. Možda pljunem 600kn za taj ovi IP phone ne znam (a os sam iz Bjelovara a ne iz ZG treba vidjeti sta ima ovdje), i to je to, on ce i biti u drugom LAN portu koji je slobodan. Ili to il gateway koji je jeftiniji al ga je vjerojatno malo tez onfigurirat itd.
Nadam se da ovi siemensi podrzavaju dialplanove?? Gdje cu to konfifurirat??
PS: Da dodam jos za kraj, dodje mi da zapalim T-com
Citiraj:
Autor Nikky
Konkretno:
....
- kada ti aktiviraju IMS, nebitno sad preko kojeg uređaja, zamjena uređaja nije baš jednostavna. Samo preštekavanje nije problem nego šta na ACS - u "piše" koji je uređaj, koje su mu MAC adrese, ... dakle kad ga sam zamjeniš ICS neće raditi.
|
Pod ICS mislis na? IMS?
Frend veli da je to netocno, mijenjao je njihov onaj neki ŽNJ ruter stavio 782 i radilo je.
Radi na bilo kojem ruteru automatski se podesi.