View Single Post
Staro 15.05.2013., 15:24   #1872
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Pa gledaj, sve ovisi o teamu.

Možeš naletjeti na sve noobove koji opće ne prate META-u, i pickaju i insta lockaju, a može se desiti team gdje svi uzmeju po META-i, i support warda etc.

Gledaj, ja sam shvatio jedno, svi, ali baš svi (ajde izostavimo adc-a) moraju wardati.

Ali ranked, obavezno moraš imati supporta, jer adc je mrtav bez wardova od strane junglera brzo.

Znači sve ovisi o teamu. Više se warda, više se picka support to je normalno, ali može se desiti da 10 mečeva za redom nemaš supporta. Mene sad pošto sam silver II stavlja u normalima sa, ajmo reći, normalnijim ljudima, pa se dosta picka support i warda se. Ako nitko, ja ga pickam, i ide mi dobro.

Moj prijedlog ti je, počni wardati, ja mid, top i support ne igram bez wardova. Ko jungler isto wardam sve više.

Moje mišljanje je: Fiora je THE MOST USELESS CHAMP (po meni i najgori) u toj igri. Na ranked ako vidiš fioru (rijetkost) uzmeš jaxa i dobivaš lane 100%. 100% counter joj je on.

Najbolji adc meni je i dalje Ezrael. (probaj, to je must have)

Ali overall, ako misliš da češ doći na lvl 30 i osijetiti neku ogromnu razliku, da nečeš moći pratiti, nije istina
Samo kupi rune na lvl 20, pomoći će ti jakooooo
Mommistake je offline   Reply With Quote