Čitam Pogija, pa reko i ja ću napraviti osvrt, možda nekome pomogne.
Znači Prestigio 4500 1.2 GHz
Uz ostale mobitele koje sam imao (wildfire, desire, galaxy mini, iphone 4, xperia u... znači niti jedan high end u ovo novije doba) ovo mi je najbrži mobitel. U biti to mi je i jedini razlog zašto sam mijenjao mobitele. Svi nakon nekog vremena i uz par aplikacija postanu tromi i užasno je raditi na njima (ili je samo užasno raditi na njima - iphone).
Prestigio nakon mjesec dana korištenja je i dalje brz, uz standardne aplikacije koje koristim (Aptoide, call recorder, clockq, compass, evernote, fing, keep, kvizoman

, lite led, rba na dlanu, sms backup+, sudoku, viber, skype).
Imam osjećaj da je na drugim mobitelima stiskanje po rubu ekrana, kada se drži jednom rukom bilo nekako zaštićeno, tj. da ne prihvaća ako dlanom stisnem rub ekrana, Prestigio toga nema, pa često stišćem rub ekrana i malo je iritantno.
Najveća zamjerka mobitelu je baterija. Katastrofalna baterija. (1850mAh
Ujutro ga skinem s punjača oko 8 i rijetko koji dan izdrži do 10 navečer. Dnevno imam cca 80 razgovora koji su kratki, mobitel je uvijek na wirelessu ili ako sam izvan ureda onda je mobilni internet uključen. (dvije sim kartice su unutra)
Uredno svake večeri dobijem poruku Over Current Protection, Your battery is over current - protection, please remove battery! pa ga ne držim blizu kreveta.
Hotspot koristim jedino ako mi je punjač uz mene.
No i dalje ću ga koristiti jer za taj novac se ne može kupiti bolji mobitel od ovoga.